TAGSÁG

A Chihuahua és Törpe spániel Tartók Kynológiai Egyesülete (CTPE) a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének (MEOESZ), mint a Fédération Cynologique Internationale (FCI) szerződéses partnere.

Az egyesületbe való belépéshez Belépési Nyilatkozatot kell kitölteni és a tagdíj befizetéséről szóló csekk másolatával postai úton a CTPE (CTPE, 2721 Pilis, Ady Endre utca 11. ) címére elküldeni, vagy emailben ( meoe.ctpe@gmail.com ), vagy faxon (06-29-696-680 ). A tagsági kártyáját 30 napon belül postai úton kapja meg.

Az éves tagdíjak valamint a tagviszony megállapításáról a 2013.december 5.én megtartott közgyűlés határozott miszerint:

7/1.§ Az Egyesület rendes tagja csak olyan személy lehet,aki tulajdonosként rendelkezik legalább és vagylagosan egy darab chihuahua,papillon,phalene,cavalier king charles spániel,king charles spániel fajtájú,az FCI által elismert törzskönyvben vagy elismert tenyésztő szervezet által vezetett törzskönyvben regisztrált vagy abba bejegyezhető ebbel.Amennyiben az Egyesület elismert tenyésztő szervezeti elismerést szerez,úgy az Egyesület rendes tagja lehet az aki rendelkezik az Egyesület elismerésébe tartozó fajtában legalább egy darab az FCI által elismert törzskönyvben vagy elismert tenyésztő szervezet által vezetett törzskönyvben regisztrált vagy abba bejegyezhető ebbel.Minden más személy az Egyesület támogató tagjává válhat.Mind a rendes,mind a támogató tag vonatkozásában feltétel,hogy az hazai vagy külföldi természetes vagy jogi személy,illetve ezek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezete legyen,továbbá az Alapszabályt és az Egyesület egyéb szabályzatait elfogadja,kötelezettségeinek eleget tesz,és felvételi kérelmét az elnök vagy a vezetőség elfogadja.

Az egyesületbe való belépés díja 24.000Ft amely tartalmazza a MEOESZ szövetségi kártyát. ( külföldön élőknek 65 euro ), mely egy naptári évre szól. A folyamatos tagság  meghosszabbításának határideje minden év március 01.

A tagsági díjat az alábbi módokban lehet befizetni:

- Az évzáró vacsorán személyesen
- Rózsaszín csekken az Egyesület címére
- Átutalással: OTP Központi Fiók 11742238-20007188

( Bank címe: OTP Bank Nyrt., ... ) Átutalás esetén kérjük jelöljék be, hogy a küldõ fizet minden utalással kapcsolatos költséget.A közleményben tüntessék fel nevüket és pontos címüket!

Az Egyesület OTP számlaszáma: 11742238-20007188

IBAN: HU96117422382000718800000000
SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Ha a nyilatkozat és a tagsági díj is megérkezett, akkor kb. 30 napon belül postai úton az adott évi tagsági kártyát a CTPE megküldi a megadott postai címre.

 

Mindenkit sok szeretettel várunk!